Frigul de afară a dat startul sezonului răcelilor, însoțite de nas înfundat, febră și disconfort de care, de obicei, rând pe rând este afectată toată familia. Acest lucru i s-a întâmplat și Natei Albot.

Răceala a dat buzna și în casa Natei Albot. Și, pentru că nu este timp de pierdut, și pentru că nu este adepta antibioticelor, aceasta s-a înarmat cu muuultă ceapă, alături de alte ingrediente naturiste și îi tratează pe cei ai casei cu remedii inofensive, lăsate moștenire de generații, rețeta împărtășind-o cu prietenii virtuali:

„Remedii naturiste împotriva răcelilor de sezon. Întâi Sonia a adus virusul în casă, apoi s-a îmbolnăvit Eva. Acum și Magda. Muci continui, febră, tuse, dureri de cap. Adică nimic ieșit din comun. Noah deocamdată se ține copăcel. Ne tratăm cu ceai de ghimbir și curcuma (n.r. turmeric), bem sirop din ceapă, miere și lămâie, inhalăm Zviozdochka și ulei 33 ierburi și am umplut casa cu ceapă. Folosesc acest remediu de mulți ani. Cât de eficient este, nu vă pot spune. Cert e că, după prima noapte cu ceapă împrăștiată prin toată casa, boala nu mai evoluează și zâmbim la deșteptare. Ce-i drept și duhoarea e ca a doua zi după Revelion, când toți s-au îmbătat și au lăsat mâncarea pe masă. Fiți sănătoși și cât mai puține medicamente!”, a povestit Nata Albot.

Voi cum vă tratați sau preveniți răceala sezonieră?

Sursa: Facebook.com, Instagram.com

Vezi și: Nata Albot, despre nașterea micului Noah: „Venirea lui pe lume a fost pentru noi o minune”