Vântul i-a jucat festa şi a rămas cu lenjeria la vedere: i-a ridicat fusta lăsând-o în chiloți pe Lady Louise la nunta Prințesei Eugenie. Își va aminti cu siguranță ziua în care le-a condus pe micuțele domnișoare de onoare în capela St. George din castelul Windsor.

Lady Louise își va aminti cu siguranță ziua în care le-a condus pe micuțele domnișoare de onoare în capela St. George din castelul Windsor, la nunta Prințesei Eugenie. Vântul i-a jucat o farsă foarte nesuferită domnișoarei cu sânge nobil, lăsând-o pe Lady Louise în chiloți în momentul în care toți ochii erau ațintiți asupra ei.

Accident vestimentar major la nunta Prințesei Eugenie. Lady Louise, însărcinată să le conducă în capela St. George pe micuțele domnișoare de onoare, a fost lăsată în chiloți în văzul tuturor de o pală nesuferită de vânt.

Preocupată să le țină de mână pe domnișoarele de onoare, Lady Louise n-a mai avut timp să-și țină rochia pe care vântul i-a suflat-o în cap la propriu. Așa se face că fiica cea mare a Prințului Edward le-a oferit o imagine pe cinste fotografilor prezenți la eveniment. Cunoscut fiind simțul umorului care caracterizează toată familia regală britanică, probabil că tânăra domnișoară va trece cu ușurință peste acest moment neplăcut.

Lady Louise a avut sarcina de a-i ține în frâu pe năbădăioșii cavaleri de onoare și pe emoționatele domnișoare care au făcut deliciul fotografilor pe treptele capelei. Printre aceștia, Prințul George și Prințesa Charlotte, copiii mai mari ai lui Kate Middleton și ai Prințului William, care au deja experiență în domeniu, după ce au însoțit-o și pe Meghan Markle în urmă cu cinci luni, chiar în aceeași capelă.

Din păcate, cu vântul nu te pui şi i se poate întâmpla oricui.

Sursa: Click.ro

Vezi şi: Prinţesa Eugenie a intrat în istorie cu rochia ei de mireasă! Nici Kate și nici Meghan n-au îndrăznit să facă asta!