În sfârșit! Celebrul brand de lenjerie Victoria’s Secret va avea mai mulți fani în acest an. VS renunță la look-ul de model silfid, aproape anorexic, pentru care a fost deseori certată. Campania anuală de Crăciun va fi prezentată de modele voluptoase sau modele de peste 50 de ani, alături de modelele „obișnuite”. Această decizie este bine primită de fani și de critici. 

După ce anul trecut, „parada de îngeri” sau show-ul de sărbători Victoria’s Secret a fost anulat pentru prima oară în 24 de ani, uite că brandul a trecut prin modificări majore și s-a reorientat spre interesele maselor mari.

Colecția de Sărbătoare sau de Crăciun, din acest an, este în plină pregătiri și va fi prezentată de mai puține modele suple, iar accentul va fi pus pe modelele cu siluetă obișnuită, modele plus size, un model transgender și chiar modele de 50+ ani, printre care și veterana în domeniu, superba Helena Christensen, care a fost printre primele modele ale brandului Victoria’s Secret, iar în anul 1989 a devenit protagonista videoclipului piesei lui Chris Isaak – Wicked Game.

Desigur că nu vor lipsi nici modelele precum Candice Swanepoel, Alexina Graham, Barbara Palvin sau Chanel Iman