Ca o adevărată divă ce se respectă, Lady Gaga nu putea să apară altfel la premiera celui mai așteptat film al anului despre industria fashion. Cântăreață și actriță, vedeta a „furat” privirile tuturor într-o ținută în culoarea misterului, pe de o parte elegantă, pe alta extravagantă – în stilul ei.

Marți, 9 noiembrie, la Londra, la Odeon Leicester Square, a avut loc premiera „House of Gucci”. Evident, pe covorul roșu și-au făcut apariția toți cei care au lucrat asupra filmului. Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto și Salma Hayek s-au remarcat printre cei prezenți.

Lady Gaga, însă, a fost cireașa de pe tort, sau dacă vreți – „Văduva Neagră” (așa a fost numită Patricia Reggiani – rolul căreia a fost interpretat de vedetă).

Gaga a purtat o ținută diafană marca Gucci – rochie de un violet vibrant cu capă cu mâneci extrem de lungi, asortată cu ciorapi lungi din plasă și mănuși decorate cu cristale. Botinele erau în stilul ei – negre cu platformă și toc masiv. Look-ul ei a fost completat cu bijuterii statement prețioase Tiffany & Co și un machiaj dramatic cu accentul pe ochi – un smokey în aceleași nuanțe de mov și negru, regăsite în ținută.

Ținuta nu este doar una dintre acele ținute impecabile de covor roșu, prin culorile alese și bijuteriile luxoase, aceasta este o trimitere directă la Patricia Reggiani – soția ultimului Gucci din firmă – Maurizio Gucci, care a fost învinuită de omorul acestuia, angajând un asasin, și care a petrecut 18 ani în detenție.

„Văduva neagră” italiană, Patricia Reggiani, a recunoscut într-un documentar că „nu credea că va fi prinsă” și spune că cei 18 ani de închisoare au fost „pașnici”.

Anume ea este autoarea faimosului citat: „Aș prefera să plâng într-un Rolls decât să fiu fericită pe bicicletă”.

Citește mai mult despre Patricia Reggiani și omorul soțului, dar și cum a fost prinsă, în acest articol: Prima imagine cu Lady Gaga în rolul „Văduvei Negre” Patricia Reggiani, femeia care l-a ucis pe ultimul Gucci din firmă (Foto)

Premiera în cinematografe a filmului se anunță a fi la data de 24 noiembrie.

Foto: Pagesix.com