De multe ori ni se întâmpla să auzim că vedetele cer tot felul de lucruri mai mult sau mai puțin ciudate de la organizatorii spectacolelor. De la cabine pline de flori și până la limuzine roz sau hârtie igienica roșie, vedetele au pretenții atunci când susțin un concert.

Atunci când sunt în turneu sau sunt invitați undeva să susțină un concert, marii artiști au un raider pe care organizatorii trebuie să îl respecte în detaliu. Iată în continuare starurile cu cele mai ciudate pretenții posibile:

Katy Perry

 

În turneul Roar, artista cerea flori precum hortensii albe sau mov, trandafiri albi sau roz și bujori. Dacă acestea nu erau disponibile, era de acord cu aranjamente din flori albe, inclusiv orhidee. Sub nicio forma însă, în cabina lui Katy Perry nu trebuiau să se găsească garoafe.

Justin Bieber

 

Este un tip simplu: ginger ale, Coca Cola, acces la internet și șosete albe confortabile. Acest lucru este suficient pentru ca Justin să se simtă confortabil în turneu.

Cher

 

Atunci când susține un concert, Cher cere fantani de ciocolata albă și ciocolată neagră. Însă, mai presus de asta, are nevoie de o cameră separată pentru colecția ei de peruci.

Beyonce

 

În raiderul de turneu al lui Beyonce se găsesc o serie de cerințe de la care nu se poate face rabat. Printre dorințele vedetei se numără cuburi de gheață sculptate manual, apă alcalină cu o temperatură de 21 de grade și 900 de paie din titaniu. De asemenea, Beyonce cere în mod special capace de toaleta noi oriunde merge, și hârtie igienică de culoare roșie.

Eminem

 

De departe cea mai ciudata cerință a rapper-ului la concertele sale este un iaz plin cu pești koi. S-ar părea că îl ajută să se relaxeze.

Mariah Carey

 

Va avea nevoie de un asistent care să-i arunce guma de mestecat, șampanie de o mie și jumătate de dolari, o toaletă cu robinete și mânere aurii. Plus o cameră separată pentru câini.

Madonna

 

Va trebui să  fie înlocuit mobilierul din camera de hotel cu mobilierul propriu. Și aranjat totul într-o ordine strict desemnată. Găzduiește la fel întreaga echipă de 200 de persoane. De asemenea, cere  dressingul cu douăzeci de linii telefonice internaționale și trei orhidee albe, trandafiri roz, trei lumânări, sare de la Marea Moartă. Și bineînțeles – apă din izvoarele de munte, sfințită după tradițiile Cabalei.

Lady Gaga

 

Raiderul de turneu al lui Lady Gaga include o cerință cel puțin stranie. Vedeta vrea ca în cabina ei să se găsească un manechin cu par pubian pufos de culoare roz.

Jennifer Lopez

 

Vrea să vopsească pereții camerei de hotel. Ce culoare? După starea de spirit a cântăreței. Cum va fi? Aflați mai aproape de tur. De asemeni, cere o canapea albă, căști încrustate cu diamante și un scaun de toaletă din piele.

Distribuie articolul: