Recent, Lady Gaga a publicat pe pagina sa de Instagram fotografii cu o ținută extravagantă! Însă interpreta din Rusia Klava Koka, în vârstă de 25 de ani, o învinuiește pe vedeta internațională de plagiat!

Lady Gaga s-a fotografiat din interiorul unui avion privat, cu destinaţia Las Vegas, iar de data aceasta a decis să se „încalzească” cu bani și a purtat un șal făcut din bancnote de 100 de dolari, însă nu se știe dacă Lady Gaga a folosit bancnote adevărate sau false.

Ea a mai purtat o geantă roz aprins Hermès Kelly în valoare de 22.550 de dolari! Rochia sa cu buline este Magda Butrym şi costă 1.300 de dolari, iar ochelarii de soare sunt Valentino, iar preţul lor este undeva la 449 de dolari.

Citește și: Extravaganță dusă la extrem? Lady Gaga a purtat un fular din bancnote de o sută de dolari (Foto)

Iată ca atenția lui Klava Koka a fost atrasă de șalul făcut din bancnote, care l-a purtat și ea la un concert din decembrie 2020. Acest accesoriu purtat de interpreta din Rusia a fost făcut chiar de sora ei, care este și stilista cântăreței.

„Deci, Lady Gaga, înseamnă că de la început l-ai furat pe Cooper de la Irina Shayk, iar acum îmi copiezi costumele? Este exact același accesoriu pe care l-am purtat eu”, a scris Koka.

Cine știe, este doar o coincidența sau ceva mai mult?

Foto: Instagram

Distribuie articolul: