Dacă credeați că Lady Gaga s-a cumințit la capitolul vestimentar, ei bine vă înșelați. Acum, vedeta abordează alte laturi: viaţa în bogăţie.

Excentrica artistă a publicat pe pagina sa de Instagram o imagine menită să şocheze: din interiorul unui avion privat, cu destinaţia Las Vegas, purtând la gât un şal făcut din bancnote de 100 de dolari.

Starul  apare în această imagine cu o geantă roz aprins Hermès Kelly în valoare de 22.550 de dolari! Rochia sa cu buline este Magda Butrym şi costă 1.300 de dolari, ochelarii de soare sunt Valentino, iar preţul lor este undeva la 449 de dolari.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Lady Gaga (@ladygaga)

Un fan i-a comentat la poză: „Gaga, nu-mi dai mie şalul ăla? Îmi este cam frig”. Desigur, comentariile au curs: „Doamne, câte şaluri mi-ar trebui şi mie”, a mai scris cineva. Altul: „Care e bancnota mea? Cu ea mi-am plătit biletul la turneul Chromatica”.

Nimeni nu ştie dacă şalul lui Gaga este făcut din bancnote adevărate sau false, însă nu ne miră apariţia sa, este o obişnuită a apariţiilor excentrice, căci adoră să facă asta.

Distribuie articolul: