După pelicula „A star was born”, foarte apreciată de critici, Lady Gaga s-a avântat într-o nouă aventură cinematografică. De această dată, artista va juca rolul unei femei fatale, soția lui Maurizio Gucci și cea care a comandat asasinarea acestuia.

În mediul online a apărut prima fotografie în care Lady Gaga o portretizează pe Patricia Reggiani supranumită și Lady Gucci sau Văduva Neagră. Aceasta apare alături de actorul Adam Driver(cunoscut pentru rolul din Star Wars), care îl va interpreta pe Maurizio Gucci.

Filmul, în regia lui Ridley Scott(Alien, Prometheus, Gladiatorul), se va numi „House of Gucci” și va povesti istoria asasinării fostului mogul Gucci. Lansarea filmului se preconizează pentru 26 noiembrie 2021.

„Văduva neagră” italiană, Patricia Reggiani a angajat un asasin pentru a-l ucide pe fostul soț, moștenitorul imperiului Gucci, Maurizio Gucci, a recunoscut într-un documentar că „nu credea că va fi prinsă” și spune că cei 18 ani de închisoare au fost „pașnici”.

În 1995, Patricia a angajat un asasin cu 300 mii de euro pentru ca acesta să-l omoare pe fostul său soț, moștenitorul Gucci, de care se despărțise cu 10 ani înainte. Ea era furioasă că bărbatul o părăsise pentru altă femeie și că urma să primească în urma divorțului doar 650 mii de dolari, în timp ce acesta avea o avere de 160 de milioane de dolari. Din nefericire, asasinul, Benedetto Ceraulo, a fost prins, iar poliția a avut nevoie de doi ani pentru a demonstra cine, de fapt, a comandat asasinarea lui Gucci. Femeia a fost condamnată inițial la 29 ani de închisoare, apoi la 26 ani, dar a fost eliberată după 17 ani, în 2014.

Obișnuită să ducă o viață luxoasă italianca a spus odată: „Aș prefera să plâng într-un Rolls decât să fiu fericită pe bicicletă”.

Patricia Regianni, care în prezent are 72 de ani, trăiește în continuare viața pe care și-a dorit-o. În 2017, o instanță a decis că Reggiani poreclită și Lady Gucci, avea dreptul să primească 900.000 de lire sterline pe an din averea fostului său soț.