În luna mai s-au căsătorit, iar acum câteva zile au dat vestea cea mare: așteaptă venirea pe lume a primului lor copil! Vorbim despre Miranda Kerr, fosta nevastă a lui Orlando Bloom, și actualul ei soț, Evan Spiegel, fondatorul Snapchat.


Miranda Kerr a intrat deja în al doilea trimestru de sarcină, însă, până să anunțe, nimeni nu și-a dat seama că e însărcinată. Și asta pentru că modelul cunoaște o mulțime de trucuri care o ajută să pară și-n realitate, dar și-n fotografii, la fel de suplă. De curând, ea și-a făcut apariția la un eveniment de lansare al unor produse de îngrijire corporală și nimeni nu a băgat de seamă că modelul a luat câteva kilograme sau că burtica e deja proeminentă.

Și asta pentru că modelul în vârstă de 34 de ani a ales o rochie care mascheză cu succes burtica, fiind strânsă în zona bustului și cloș în jos. Pe deasupra, Miranda a purtat o jachetă de jeans, care ascunde kilogramele și i-a acoperit brațele. Modelul și-a completat look-ul cu o pereche de sandale foarte înalte, care, de asemenea, au ajutat la efectul dorit.

Sursa: okmagazine.ro

Distribuie articolul: