Italianul a devenit faimos pe internet după ce s-a apucat să publice pe rețelele sociale poze și filmulețe în care își prezenta stilul de viață extravagant. Probail dorind să păstreze rețeta succesului, italianul s-a filmat în timp ce dansa pe tocuri și era îmbrăcat în costum de baie feminin, iar reacțiile internauților au fost pe măsură.

Afaceristul italian a dorit să demonstreze că la cei 50 de ani ai săi încă este extrem de „cool”, și s-a apucat să facă „kikichallenge”, care este una dintre cele mai noi trenduri apărute pe internet. Provocarea presupune să te filmezi în timp ce dansezi pe o piesă a cântărețului Drake, impunându-se, bineînțeles, o anumită coregrafie.

Fie că a dorit să le imite pe domnișoarele care s-au filmat până acum în acest mod, fie că a dorit să șocheze din nou internetul, cert este că milionarului i-a reușit!

Accesorizându-și ținuta inedită cu o pălărie de plajă și ochelari de soare, italianul a făcut un adevărat spectacol pe rețelele de socializare. La finalul filmării, ca să înlăture orice dubii care s-ar fi putut crea din cauza ținutei feminine, milionarul și-a sărutat cu pasiune iubita și a transmis și un mesaj urmăritorilor lui, în dreptul video-ului. „Acesta este adevăratul kiki challenge. Îndrăzneşte să-l faci şi să râzi şi tu. Viaţa este o glumă, zâmbeşte!”, a scris Gianluca. În câteva minute, filmuleţul publicat de Vacchi a strâns sute de mii de vizualizări şi o mulţime de reacţii, notează okmagazine.ro.

Fie că dansa pe iahturi sau că apărea la brațul celor mai râvnite domnișoare, Gianluca a cucerit rețelele de socializare după ce filmulețele lui au făcut înconjurul internetului.

Vezi și: Pe Gianluca Vacchi îl știe toată lumea, dar știai că are o fiică? (Foto)