Sharon Fonseca, iubita lui Gianluca Vacchi, a adus pe lume o fetiță minunată acum două săptămâni. Aceasta a născut prin cezariană și recunoaște că organismul a trecut prin schimbări majore și mai are un pic de muncit pentru a reveni la silueta de altădată.

La sfârșitul lunii octombrie s-a născut Blu Jerusalema Vacchi. Este primul copil biologic al ambilor părinți așa că aceștia sunt mai fericiți ca oricând.

Gianluca i-a făcut o surpriză de „Bun venit acasă” iubitei sale și a lăsat-o fără cuvinte, amenajând nu doar casa ci și ograda cu baloane roz și jucării de pluș.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sharon Fonseca (@sharfonseca)

Sharon a publicat o fotografie fără a o edita sau masca ceva și le-a arătat urmăritorilor cum arată abdomenul ei la doar două săptămâni după ce a născut.

„2 săptămâni postpartum. În sarcină am adăugat 10 kilograme și lent mă întorc la silueta „normală”. Corpul meu procesează totul, dar totuși e foarte diferit decât până acum. Am cusăturile de la cezariană, încă nu simt jumătate de abdomen și am vergeturi în jurul sânilor. Este un proces lung de recuperare pe care îl iau lent. De fapt, mănânc mai sănătos decât atunci când eram însărcinată (Blu nu accepta verdețurile) și utilizez o burtieră recomandată de medic, care mă ajută la recuperarea de după sarcină. Poate sună clișeic, dar încă sunt șocată de ce este capabil corpul nostru. Mă bucur de fiecare lucru și chiar îmi iubesc corpul mai mult decât înainte”, este mesajul motivațional al proaspetei mămici.

Ca dovadă că recuperarea mu e atât de grea, cuplul faimos a publicat deja un filmuleț în care dansează, doar că acum dansul lor este „de leagăn”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

Sursa: Instagram/Sharfonseca

Citește și: Milionarul dansator, Gianluca Vacchi, a devenit tată pentru prima oară la 53 de ani. Ce nume frumos a ales pentru fetiță (Video)