Considerată una dintre cele mai sexy și dezinhibate femei din lume, datorită numărului imens de fotografii nud, atât postate pe rețelele sociale, cât și în revistele glossy, Emily Ratajkowski a devenit recent mămică pentru prima oară. Modelul a fost generoasă și a postat deja câteva fotografii cu nou-născutul. Cea mai recentă imagine a fost realizată în momentul alăptării.

Dacă prima fotografie postată de Emily cu bebelușul său a venit la câteva zile după ce a născut, atunci următoarele postări erau, la fel, dedicate bebelușului săi. Proaspăta mămică a distribuit un colaj realizat în timpul travaliului și în momentul în care și-a ținut băiețelul în brațe pentru prima oară.

Aseară aceasta a mai dedicat o postare lui Sly, aceasta fiind într-o ipostază extrem tandră – momentul alăptării. „Un băiețel superb”, a comentat Emily. Mămicile înțeleg perfect acest moment intim, care nu se compară cu nimic în lume.

„Sylvester Apollo Bear ni s-a alăturat pe acest pământ. Sly s-a născut pe 8 martie 2021, în cea mai frumoasă și plină de dragoste zi din viața mea”, a scris Emily la trei zile după ce s-a născut primul său copilaș.

Sursa: Instagram / EmRata

Distribuie articolul: