Gianluca Vacchi, milionarul italian devenit celebru în toată lumea pentru excentricitatea sa, nu a arătat mereu așa. În cazul lui, înaintarea în vârstă nu i-a stricat deloc ba a fost în folosul său. 

Gianluca a început să atragă atenția întregii lumi datorită stilului său de viață extravagant, fiind considerat un adevărat fashion icon pentru bărbații trecuți de prima tinerețe. Acum, la vârsta a doua, omul de afaceri își trăiește viața din plin: practică yoga, trage de fiare, face cascadorii pe motocicletă, vizitează cele mai excentrice locuri, recent a devenit tată, iar filmulețele cu el se viralizează imediat pe rețelele sociale, unde are milioane de fani.

Italianul care acum a ajuns la vârsta de 52 de ani nu a fost întotdeauna preocupat de modul în care arată. În tinerețe, Gianluca s-a dedicat în totalitate afacerilor, dar apoi cu cât a câștigat mai multe milioane, cu atât s-a avântat mai tare în a se transforma într-un macho, potrivit wnews.world.

În cazul milionarului, trecerea timpului a avut un efect pozitiv. Gianluca a slăbit, s-a apucat de sport și a început să aibă un regim alimentar echilibrat.

Pe internet există câteva fotografii cu acesta pe când nu era celebru încă, în care este de nerecunoscut. Internauții sunt de părere că Gianluca a apelat chiar și la operațiile estetice pentru a deveni cea mai bună variantă a sa.

Tu ce părere ai? Crezi că a apelat la bisturiu?

Distribuie articolul: