Blu Jerusalema, fetița lui Gianluca Vacchi, în vârstă de 53 de ani, și a lui Sharon Fonseca, în vârstă de 25 de ani, s-a născut cu o malformație numită în popor „gură de lup”. Dezvăluirea a fost făcută de cuplu înainte de Crăciun.

Gianluca și Sharon au arătat pentru prima oară fața micuței Blu Jerusalema, prin intermediul fotografiilor împărtășite publicației iHola. Părinții au decis astfel să dezvăluie faptul că fetița lor s-a născut cu o malformație la nivelul gurii – Palatoschizis sau cum i se mai spune în popor gura de lup. Cu această boală se nasc 1 din 700 de bebeluși.

Un bebeluș se poate naște cu acest defect facial dacă dezvoltarea feței nu este completă în uter. Gianluca a declarat pentru iHola:

„Când mi-au spus, mintea, sufletul și inima mea au fost imediat alături de Blu, dar și alături de toți ceilalți copii care se nasc cu aceeași problemă și care nu sunt la fel de norocoși să aibă aceleași resurse ca și noi”, a spus proaspătul tătic dezvăluind că urmează o intervenție chirurgicală cu anestezie totală, care va modifica cerul gurii și va sutura mușchii feței care nu s-au închis în mod natural în timpul dezvoltării din uter.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sharon Fonseca (@sharfonseca)

Totodată părinții se bucură că acest defect fizic, care se poate rezolva ușor fără a lăsa urme, nu este foarte vizibil și micuța seamănă foarte bine cu mama ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sharon Fonseca (@sharfonseca)

Blu a fost născută prin cezariană după ce Sharon a stat 3 zile în travaliu. Frumosul model spune despre soțul ei că a plâns foarte mult după ce a venit pe lume micuța lor fetiță, iar acum, odată devenit tătic, italianul încearcă să îi dedice tot mai mult timp familiei sale.

Cu această dezvăluire, părinții au dorit să atragă atenția supra acestei probleme și a faptului că nu toți părinții își permit o operație de reconstruire a guriței copiilor și au îndemnat oamenii să susțină organizația OperationSmile care ajută oamenii de pretutindeni să scape de această problemă.

Distribuie articolul: