Micuța Blu Jerusalema s-a născut acum jumătate de an și recent a fost operată Palatoschizis sau cum i se mai spune în popor gură de lup.

Fetița lui Gianluca Vacchi, în vârstă de 53 de ani, și a lui Sharon Fonseca, în vârstă de 25 de ani, s-a născut cu o malformație la nivelul guriței, boală cu care se nasc 1 la 700 de bebeluși. Din fericire, cazul micuței nu a fost unul foarte grav și la începutul acestei săptămâni micuța a fost operată. Despre acest lucru a vorbit chiar tatăl ei.

„La începutul acestei săptămâni, am trecut printr-o intervenție chirurgicală în zona fisurii palatului fetei noastre. A fost o săptămână provocatoare și emoționantă pentru noi și vă puteți imagina deja pentru ea … faptul că, copilul vostru trece prin ceva atât de grav precum este o intervenție chirurgicală, vă zguduie întreaga lume ca părinte. Îngerul nostru nu încetează să ne uimească! A fost atât de curajoasă, calmă și dulce prin toate acestea, încât mă face atât de mândru să fiu tatăl ei! Cu lacrimi în ochi, vă spun că inima mea se îndreaptă către toți părinții care trec prin experiențe de sănătate cu bebelușii lor! Sper că voi sunteți întotdeauna protejați. Acum suntem acasă. Suntem atât de recunoscători și binecuvântați!”, a dezvăluit Gianluca Vacchi într-un mesaj emoționant, publicând o fotografie în care își ține în brațe fetița.

Citește și: Milionarul dansator, Gianluca Vacchi, a devenit tată pentru prima oară la 53 de ani. Ce nume frumos a ales pentru fetiță (Video)

Soția italianului, Sharon Fonseca, a distribuit același mesaj, alături de un video realizat la spital.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sharon Fonseca (@sharfonseca)

Sursa: Instagram

Citește și: Ciorba rădăuțeană, rețeta pas cu pas. Textură mătăsoasă și gustul acrișor te vor cuceri de la prima gustare (Video)