Cunoscut drept dansatorul miliardar, Gianluca Vacchi a dezvăluit că va deveni tătic pentru prima oară. Acesta a făcut marele anunț de Ziua Mamei.

Italianul Gianluca Vacchi și iubita acestuia, modelul venezuelean de 27 de ani, au anunțat, extrem de emoționați că vor deveni părinți pentru prima oară.

„Astăzi este ziua mamei. Și desigur, primul meu gând merge spre mama mea. Dar trebuie să spun că oricând în viața mea m-am gândit la mama fiului meu, acea femeie are caracteristicile lui Sharon. Sunt foarte fericit să vă anunț că eu și Sharon așteptăm un copil. Ea este mama copilului meu la care am visat mereu”

Gianluca Vacchi a devenit cunoscut în mediul online după ce a publicat un filmuleț în care apare dansând pe un yacht împreună cu fosta sa iubită. Filmulețul cu dansul a devenit viral în scurt timp, iar bărbatul a devenit celebru peste noapte.

În prezent, italianul dansează alături de iubita sa actuală, modelul venezuelean Sharon Fonseca, cei doi fiind într-o relație de mai bine de doi ani.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Extravaganță maximă. Milionarul Gianluca Vacchi a dansat în costum de baie feminin și pe tocuri (Video)