Ce fel de sărbătoare de Paște fără tradiționalul miel la cuptor, cu aromele sale deosebite și gustul fraged de cărniță dietetică. Dacă vrei o rețetă deosebită, dar în același timp să respecte tradițiile de la bunica, noi am găsit-o pentru tine. Bloggerița Sabina Rusnac a și încercat să o prepare și ne dezvăluie toate secretele ei într-un filmuleț.

Ingredientele:

Completăm meniul dedicat tradițiilor sărbătorilor pascale și îți prezentăm o rețetă delicioasă – mielul la cuptor. Cea care îți dezvăluie secretele din bucătărie moștenite de la bunici este Sabina Rusnac.

Pe lângă pulpa de miel, mai aveți nevoie de câteva ingrediente esențiale în marinada mielului: sare de mare, piper măcinat, ulei de măsline, sucul a 3 lămâi, o căpățină de usturoi măcinat, rozmarin.

Se dă la cuptor pentru 2 ore, parțial în folie de aluminiu, parțial fără, pentru a prinde culoare. După ce l-am scos de la cuptor, îl vom servi cu salată și garnitura preferată.

„Rămânem aproape, chiar și de la distanță! Cel mai important însă este să nu ne pierdem speranța și să o insuflăm și celor dragi: bunei, prieteni etc, chiar dacă fiecare ne aflăm în diferite locuri. METRO gătește împreună cu tine bucatele tradiționale de Paște, așa ca tradițiile să ne facă sărbătorile și mai frumoase și mai pline de emoții. Totul va fi bine!”, ne asigură cei de la METRO.

P