E cunoscut faptul că anume dejunul este cea mai importantă masă a zilei. De aceea trebuie să fiți foarte atenți la ce puneți în farfurie, astfel încât să aveți culori și forme apetisante, dar și produse sănătoase. Vedeți mai jos patru idei simple și perfecte pentru cei care nu dispun de timp sau pentru cei mai leneși dintre voi.


1.Hrișcă fiartă cu fructe

Pe lângă faptul că este o gustare sănătoasă și ușor de făcut, aceasta poate arăta surprinzător de bine în farfurie, exact ca în imaginea de mai jos. Aveți nevoie doar de hrișcă și fructele preferate, iar micul dejun este gata.

9-1

2.Turte cu legume

Chiar dacă sună mai greu de făcut, un aluat de face în același timp în care se fierbe un ou. Așa că, faceți rapid niște aluat, împărțiți-l în două turte pe care le puneți într-o tigaie mare să se coacă, iar pe ele, adăugați sfeclă cu brânză și busuioc sau roșii cherry, avocado și ouă de prepeliță. Cu această rețetă veți avea un curcubeu în farfurie, dar și pe cerul gurii.

12

3.Bruschete cu cremă de brânză și mix de fructe

Acesta este chiar un mic dejun leneș. Durează în jur de 3 minute pentru a-l prepara. Peste pâinea prăjită adăugați cremă de brânză și decorați-o cu fructele de sezon. Simplu și rapid!

5

4.Quesadilla

Este dejunul care îți va da viața peste cap. Descrierea se potrivește exact cu senzația pe care o veți simți după prima înghițitură. Deși e ușor de pregătit, această rețetă va fi una dintre cele mai delcioase gustări pe care le-ați servi în ultima vreme. Așezați o foaie de tortilla în tigaie, iar pe jumătate de lipie puneți: avodado pe margini, două ouă crude, bacon feliat subține, mozarella, sare, piper, apoi puneți cealaltă jumătate de foaie peste ele și o lăsați la foc mic câte 5 minute pe fiecare parte.

1-1

Foto: Indragostitiinbucatarie.ro