Margarita Graceva a dezvăluit o mare și frumoasă taină. S-a recăsătorit în secret și nici măcar rudele nu știau despre acest lucru. 

Câteva zile în urmă, Margarita Graceva a făcut o mare dezvăluire pe Instagram. Femeia s-a căsătorit, DAR, acest lucru s-a întâmplat un an în urmă.

„Astăzi trebuia să aibă loc căsătoria noastră, dar nu se va întâmpla…

Pentru că astăzi este prima noastră aniversare de nuntă. Da, suntem oficial căsătoriți de un an. Nimeni nu știa nimic despre asta (inclusiv părinții și prietenii apropiați). Au fost siguri că astăzi vom avea o ceremonie oficială de nuntă).

Acum un an ne-am oficializat relația la cel mai obișnuit birou de stare civilă din Sankt Petersburg. A fost doar ziua noastră, am petrecut-o împreună. Fără festivități zgomotoase și publicitate, dar fericiți la nebunie. Și astăzi i-am adunat la Sankt Petersburg pe toți cei mai apropiați și dragi oameni cu care vrem să ne împărtășim povestea și să sărbătorim primul nostru an de căsătorie.

Maxim + Margarita = МА²”, a povestit femeia.

Aceasta a mai adăugat că până și fotograful nu a știut nimic. Acesta a fost mințit, spunându-i-se că cei doi filmează un Love Story, după care vof pleca la o petrecere în stil rustic.

Ulterior, femeia a povestit că cei doi au făcut cunoștință prin intermediul rețelei de socializare VK, aproximativ 2,5 ani în urmă. „Mi-a scris: Salut. Ai o proteză cool care te prinde foarte bine. Mi-ar face plăcere să te cunosc când vii în Piter (Sankt Petersburg). Promit să nu te supăr sau rănesc”. Și i-am răspuns”.

În weekend, Margarita a publicat și acel filmuleț cu Love Story. Internauții au rămas surprinși, dar s-au bucurat enorm pentru femeie, mai ales după toate lucrurile care i s-au întâmplat acum câțiva ani.

Vezi și: Biryani – orez în stil oriental cu nuci, stafide, sos din iaurt și piept de pui. Contrast excelent de gusturi și texturi (Video)

Margarita Graceva a trăit un adevărat coșmar în 2017 atunci când soțul său, nebun de gelozie, a dus-o în pădure a bătut-o și i-a tăiat ambele mâini. După ce a săvârșit fapta monstruoasă, bărbatul singur a dus-o la spital. Atunci medicii au reușit să-i salveze brațul stâng, iar în loc de mâna dreaptă, femeia poartă o proteză bionică. Cei doi au fost căsătoriți timp de cinci ani și au împreună doi copii.

Sursa: Instagram.com

Citește și: Tiramisu – desert fără coacere, rapid, ușor de făcut și gustos. Energie și savoare garantată! (Video)