Una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale momentului a dezvăluit involuntar că s-a căsătorit. Vestea i-a surprins pe fani și în același timp i-a bucurat enorm. Cine este vedeta și cine e alesul inimii sale, aflăm mai jos.

Deși inițial era cunoscută drept sora gemenilor Olsen, acum este una dintre cele mai cotate actrițe de la Hollywood și una dintre super-eroinele seriei Marvel. Vorbim despre Wanda, adică Elisabeth Olsen.

Photo courtesy of Marvel Studios. (C)Marvel Studios 2021. All Rights Reserved.

Pe 8 iunie curent, aceasta a vorbit în cadrul unui interviu pentru Variety, cu actrița Kaley Cuoco, în care l-a menționat pe partenerul său, Robbie Arnett, drept soț. „Sunt în baie. Am fost în Marea Britanie timp de 7 luni și am revenit acum două zile. Vecinul meu are curtea în construcție. Încă aud zgomotul și sunt în cea mai îndepărtată baie. Așa am observat că soțul meu a pus Little Miss Magic aici. Știi, cărțile Little Miss?”, i-a povestit Elizabeth Olsen colegei sale de breaslă.

Iată într-o astfel de manieră, nonșalantă, actrița s-a dat de gol. Fanii lui Elisabeth sunt mai mult încântați de veste și abia așteaptă ca aceasta să dezvăluie mai multe detalii.

Elisabeth Olsen. de 32 de ani, și Robbie Arnett, de 28 de ani, solistul trupei Milo Green, sunt împreună din 2017. Cei doi s-au logodit doi ani mai târziu și formează unul dintre cele mai discrete și îndrăgite cupluri de la Hollywood.

Distribuie articolul: