La începutul lunii septembrie, Margarita Graceva și-a anunțat urmăritorii că mai bine de un an în urmă și-a oficializat relația cu alesul inimii sale, Maxim și că nimeni nu știa că cei doi au făcut acest pas, nici măcar rudele.

Pe 5 septembrie Margarita și Maxim au avut parte de o ceremonie frumoasă într-un cadru intim, alături de cei mai apropiați și dragi oameni sufletului.

Mireasa a renunțat la rochia tradițională de mireasă, optând pentru o salopetă albă decorată cu perle mici, pe care a asortat-o cu sandale negre cu barete fine, cercei lungi cu perle, iar inelele mirilor nu au fost nici ele tradiționale din aur, cei doi punându-și pe degete inele negre.

Mai fericiți ca oricând, cuplul se bucură din plin de statutul de soț și soție.

Margarita Graceva a trăit un adevărat coșmar în 2017 atunci când pe atunci soțul său, nebun de gelozie, a dus-o în pădure a bătut-o și i-a tăiat ambele mâini. După ce a săvârșit fapta monstruoasă, bărbatul singur a dus-o la spital. Atunci medicii au reușit să-i salveze brațul stâng, iar în loc de mâna dreaptă, femeia poartă o proteză bionică. Cei doi au divorțat după ce au fost căsătoriți timp de cinci ani și au împreună doi copii.

Descoperiți mai jos câteva imagini din ziua nunții.

Sursa: Instagram

Vezi și: Brioșe fără coacere din fructe uscate și fulgi de cocos. Un desert rapid și arătos care va decora masa de sărbătoare (Video)