Este o moldoveancă de 28 ani, stabilită de patru ani în Marea Britanie, cu licență și masterat la Facultatea Psihologie și Științe ale Educației, USM care, până a lua decizia de a pleca din țară, a reușit să activeze în calitate de cadru didactic la un liceu din capitală și la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. „Am predat discipline din psihologie și pedagogie. O experiență frumoasă”, recunoaște Margarita care, în prezent, continuă să-și perfecționeze cunoștințele în scopul de a fi bine informată despre cele mai noi tendințe de protecție a mediului. Aceasta este convinsă că, echilibrul, autocunoașterea și dezvoltarea personală este calea sigură spre descoperirea talentelor și a fericirii. Află-i povestea.

„Disciplina este pilonul de bază”

„Prefer să mă implic constant în activități educative, să realizez cursuri de scurtă durată pentru dezvoltarea personală și profesională. Astfel, între timp am finalizat și cursul de „Hipnoterapie și Terapia subconștientului” la Asociația Europeană de Hipnoterapie medicală și Terapia subconștientului”. Complementar am realizat cursuri de Nutriție, Business și Administrare, Tehnici de predare online, momentan realizez cursul de „Pilates” – toate aceste informații fiind drept strategii în activitatea mea de consilieră ce o realizez pe online și în direct uneori – în  Consilierea primară și realizarea ședințelor de Terapie și Hipnoterapie”, dezvăluie Margarita.

„În mod deosebit, țin să aplic ceea ce studiez în primul rând în viața mea, pentru a ști pe propria piele cum funcționează anumite lucruri, pentru a-mi asigura un mod de viață sănătos la toate nivelurile (fizic, psihic, emoțional și moral) care de altfel sunt interdependente, toate între ele, și doar prin asigurarea echilibrului constant în viața noastră ne putem atinge în mod productiv obiectivele zilnice, săptămânale, lunare și anuale. Ceea ce vreau să atenționez, în mod special, este ca persoanele trebuie să implementeze disciplina ca pilon de bază în viața lor. Disciplină în tot! Dar totul pornește de la autodisciplina gândurilor…”, mai explică consiliera în terapie și hipnoterapie.

Margarita are o imensă dragoste pentru autentic și sustenabil

„Mi-a reușit în pandemie să lansez un magazin online @echilibrushop unde am vândut plase sau torbe din pânză cu denumirea LOVE PLANET și alte produse cu simbolul „copacul vieții”. Totul a pornit de la dorința de a atenționa și promova ideea că este important să iubim natura, planeta, prin urmare, să o protejăm cât mai mult posibil, chiar să devenim mai puțin consumatori și mai mult generatori în stil ECO, BIO, etc.”, relatează moldoveanca.

„Cu cât mai mult iubești viața, viața îți creează contexte uluitoare în care să poți manifesta și genera emoții tari și trăiri autentice”

„Prin urmare, am aplicat recent la un program „Environmental Transformation” ce se desfășoară din 18/09/21 – 24/09/21 în Italia. Mă bucur enorm să fiu la acest training în Tropea, Italia, să împărtășim experiențe cu parteneri din țara gazdă – Italia și Portugalia, Turcia, Ungaria, Grecia, Egipt și deja noi reprezentanții din România.

Sloganul acestei luni pentru mine este: „Reduce, Recycle, Reuse!” Asta este aplicabil și pentru noi, cetățenii Republicii Moldova. Cu drag și respect pentru tot ce e frumos și autentic!”, menționează EA.

Foto: Arhiva personală