Suplețea și carisma sunt cărțile de vizită ale Mihaelei Rădulescu, atu-uri pe care celebra româncă le poartă cu mândrie! În luna iunie, vedeta a devenit imagine a unui brand de lenjerie intimă, convingându-ne că are o siluetă de nota zece chiar și în prag de a 48-a aniversare!

Mihaela Rădulescu este vedeta pregătită 24/24 de sezonul bikini. Arată atât de bine, încât creatorii de branduri vestimentare pot doar să viseze ca diva să le devină ambasadoare!

La început de iunie, diva a acceptat un contract de promovare cu SevenSins – magazin online de lenjerie intimă de lux pentru femei, lenjerie pentru bărbați și costume de baie, ocazie care i-a prins numai bine să-și afișeze tot mai des corpul bine lucrat.

În spatele unei imagini ca a ei se ascund eforturi la care Mihaela nu renunță nici o zi! A renunțat la alimente prăjite și mese copioase la cină, la gustări frecvente, deshidratare, dulciuri și alte ronțăieli. Pe lângă faptul că face doar alegeri alimentare sănătoase, Mihaela Rădulescu are o mare pasiune pentru vegetale. Se vede pe corpul ei, nu?

Admirați-o!

https://www.instagram.com/p/BWKKNfiH-5q/?taken-by=mihaelaschwartzenberg

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: