Cu toții știm că părinții noștri au depus mereu un efort enorm pentru ca noi să ne simțim bine și doar ei știu cu adevărat prin ce greutăți au trecut pentru a ne oferi o jucărie mult dorită sau pentru a ne îmbrăca pentru noul an școlar. Bloggerița Maggy Platon a povestit pe rețele despre greutățile întâmpinate în copilărie.

Bloggerița, care este mămica unui băiețel minunat, a făcut o postare în care și-a împărtășit amintirile din copilărie, postare prin intermediul căreia accentuează cât de puternici și iubitori sunt părinții noștri.

„Părinții noștri sunt atât de puternici.

Îmi aduc aminte cât de greu le-a fost părinților mei, având 3 copii mari, 2 dintre ei la școală și unul la grădiniță, trebuiau să dea din coate cu orice preț ca să ne întrețină și să fim la nivel cu toți ceilalți copii, ca să nu avem parte de bullying.

Mergeam cu mama odată în câteva luni la Second Hand-ul de la Orhei ca să găsim haine mai puțin uzate și să ne pregătim de lunile reci ale anului, frații mei purtau hainele pe rând… Dar, noi cumva nu atrăgeam atenția la acest moment, noi trăiam o copilărie de invidiat, cu neajunsuri pe alocuri, dar tare fericiți eram.

Au trecut anii, părinții s-au pus un pic pe picioare și atunci am mers pentru prima dată la mare la Zatoka, hehe cea mai frumoasă experiență ever și cu siguranță cea mai memorabilă.

Părinții mei, ca și ai tăi de altfel, au trecut prin atâtea obstacole, atât de multe piedici din partea „prietenilor”.. Dar asta le-a dat lecții de viață pe viață.

Sunt recunoscătoare pentru TOT ce mi-au oferit, poate pe alocuri mi-au interzis multe lucruri, dar astăzi sunt acea Maggy(Magdalena) de care sunt mândri”, a scris tânăra mămică.

Reamintim că aproximativ cu un an în urmă Maggy a fost invitată la emisiunea „După Cortină” și ne-a povestit cum i s-a schimbat viața după ce a devenit mamă și care este secretul succesului de-a crește organic pe Instagram și a ajunge la sufletul internauților.

Citește și: După Cortină cu Maggy Platon – maternitatea, câștigurile de pe Instagram și cum dintr-o glumă a devenit vegetariană (Video)

Foto: Instagram/ Maggy Platon