Bloggerița Maggy Platon a fost invitata mea din această săptămână într-un nou interviu „După Cortină”. Pe Maggy o cunoaștem de ani buni, aceasta a devenit cunoscută și îndrăgită după ce și-a deschis blogul „Carpe Diem”. Maggy scrie despre maternitate, frumusețe, modă și chiar gătește și nu o face rău deloc. 

Bloggerița ne-a povestit cum i s-a schimbat viața după ce a devenit mamă și care este secretul succesului de-a crește organic pe Instagram și a ajunge la sufletul internauților.

Citește mai jos un scurt rezumat al interviului.

Maternitatea…

Maggy a devenit mamica unui băiețel superb. Chiar dacă este o perioadă foarte frumoasă din viața ei, desigur că această experiență vine și cu multe schimbări cu care nu este ușor de acomodat.

„Insuficiența de timp liber mi-a creat un mic șoc la început, dar acum parcă am deja un time management mai pus la punct și cumva le reușesc pe toate, dar la început era tare greu, de obicei mă ajuta mama sau soțul. Eu și soțul meu suntem împreună de 7 ani. Secretul nostru cred că este respectul reciproc, înțelegerea și comunicarea.”

Blogul „Carpe Diem”…

Maggy ne-a spus că motto-ul ei în viață este „Carpe Diem” – trăiește clipa. Blogul pe care l-a deschis la fel are acest nume și Maggy are chiar și un tatuaj cu acest îndemn.

„Carpe Diem înseamnă „trăiește clipa”, indiferent de orice trebuie să trăiești acum, de exemplu îmi doream foarte mult să îmi tai părul ca să fac o schimbare, nu pentru că s-a întâmplat ceva, pur și simplu îmi doream să schimb ceva ca orice femeie și mă gândeam să o fac la 30 de ani după care mă tot uitam la tatuajul meu și mi-am zis „de ce să nu o fac acum?”.  

„Mi-am deschis blogul acum 5 ani și am decis să fac asta pentru că probabil aveam prea multe de spus și trebuia undeva să scriu, iar un carnet nu îmi era deajuns, trebuia să o fac online ca să inspir mai mulți oameni chiar și până în ziua de astăzi foarte mulți oameni îmi scriu că au învățat ceva de la mine.” 

Astăzi Maggy își desfășoară activitatea și pe Instagram, unde are aproape 53 de mii de urmăritori. Bloggerița ne-a recunoscut că să crești organic pe această rețea este destul de greu.

„Pe Instagram acum este foarte greu să te evidențiezi pentru că apar diferiți bloggeri și influenceri din concursuri, așa își cresc ei publicul, dar care nu este un public adevărat, după părerea mea, este un public pe care îl poți pierde chiar peste noapte.”

Urmărește interviul pentru a afla cât și cum se poate câștiga din Instagram și vezi la ce provocări am supus-o pe Maggy.

Vezi și: „După Cortină” cu Daniela Culev, despre pasiunea pentru modă, de cevrea să își crească copiii în altă țară și ce mai face mama sa, Janet Erhan (Video)