Pe Daniela Culev o cunoaștem ca fiind autoarea blogului „The Flavor Style” și creatoare de haine. Daniela a fost de mică îndrăgostită de modă și asta pentru că a avut-o drept exemplu pe mama sa, interpreta Janet Erhan. În interviul #dupăcortină, Daniela ne-a povestit de ce a decis să închidă atelierul de haine pe care îl avea și de ce vrea să se mute definitiv din Moldova. 

Vezi mai jos un rezumat scurt al interviului, iar discuția integrală urmărești-o în video-ul de mai sus.

Pasiune pentru haine…

Daniela și-a deschis blogul „Flavour Style” încă de pe vremea când priveam ciudat la Instagram și nu înțelegeam ce este cu această nouă rețea. Totul a început de la faptul că foarte multă lume o întreba de unde se îmbracă, astfel Daniela a decis să devină o sursă de inspirație pentru cei care o urmăresc pe Internet. Astăzi nu mai este activă pe blog, dar a trecut pe Instagram, unde este urmărită de 48 de mii de utilizatori.

„Pasiune pentru haine cred că am luat-o de la mama și bunica mea. Bunica mereu îi cosea ținute la comandă și era atentă la combinațiile de culori. Des îmi spune că nu am combinat bine culorile. 

Mama fiind artistă avea foarte multe haine și tot felul de încălțăminte, probabil asta mi-a insuflat și mie iubirea pentru modă.”

Închiderea atelierului…

Daniela Culev a avut un atelier unde își concentra toată imaginația și dragostea sa pentru haine, dar pe care din păcate l-a închis. Bloggerița a ajuns la acest pas pentru că spune ea este lipsă de personal: „Îmi este foarte greu să găsesc pe cineva, care să îndeplinească  așa cum mi-aș dori eu o haină. Profesioniști este foarte greu să găsești. Haina necesită un lucru migălos și ca o haină să fie durabilă, trebuie cusută foarte bine.” 

Daniela spune că își dorește să îl redeschidă, mai ales că mulți clienți  o încurajează să facă asta.

„Vreau să îmi cresc copiii în altă țară”

Daniela a călătorit foarte mult și iată că ea și soțul său au luat decizia de-a se muta definit. Pandemia le-a sctricat planurile, dar nu și cheful de-a pleca. Corupția și inhibarea societății noastre, spune ea,  au determinat-o să creadă că este mai bine ca cei doi copii ai să să fie educați într-o altă societate.

Urmărește interviul integral în video-ul de mai sus sau intră pe canalul nostru de youtube

 

Distribuie articolul: