Maestrul Nicolae Botgros a venit ieri cu un mesaj neașteptat pentru fanii săi. Artistul a decis să se retragă de pe rețelele sociale. Decizia vine după ce soția maestrului, Lidia Bejenaru a decedat. 

„Dragii mei prieteni,

Voi, cei care mi-ați fost aproape la bine, dar și la „mai puțin bine”…zic asta pentru că v-am simțit prezența, am simțit că nu sunteți indiferenți și pentru asta vă mulțumesc din suflet.

Nu știu dacă mai are rost să vorbesc despre persoana mea, probabil, ce a fost de spus, s-a spus…acum, este important să înțeleagă lumea că, ȘI Nicolae Botgros, este un om ca toți ceilalți, cu aceleași bucurii, necazuri și nevoi omenești.

Astăzi am decis ca toate paginile care mă reprezintă să fie blocate, închise, oprite….de acu’ în colo, prefer să las doar muzica să vorbească.

Este important pentru mine, să știți că vă sunt enorm de recunoscător pentru toate momentele vieții pe care le-am trăit împreună.

Vă doresc din inimă să fiți buni, să fiți sănătoși, împliniți și evident, cât mai multe realizări frumoase. Doamne ajută la toți!

Cu drag de voi,

Nicolae Botgros”.

Maestrul a publicat și o fotografie de la mormântul soției sale.

Citește și: Primele declarații ale lui Nicolae Botgros, după decesul soției sale: „Îmi lipsește fiecare secundă din fiecare minut” (Video)