Ieri, s-a împlinit o săptămână de când Elena Gheorghe a devenit mămică de fetiță. Și dacă în cazul altor vedete, kilogramele în plus sunt evidente după ce aduc pe lume un copilaș, vedeta română a avut un mare noroc în acest sens. Silueta pare să nu îi fie deloc afectată. Ba mai mult, se poate lăuda cu un corp aproape perfect.


Nu e de mirare că interpreta a ales să poarte o rochie mini atunci când a fost externată din spitalul în care a născut. Cele 6 kilograme luate în timpul sarcincii sunt greu de remarcat. Iată de ce, frumoasa mămică nu a ezitat să publice o imagine în care apare cu pantaloni scurți și top, iar comentariile de apreciere din partea fanilor au curs gârlă.

Citește și: Elena Gheorghe și-a adus fetița acasă! Ce prenume cochet are nou-născuta (FOTO)

Totuși, interpreta e mult mai rezervată în această perioadă la capitolul activitate pe rețelele de socilizare. Încearcă să îi dedice cât mai mult timp fetiței sale, care nu e doar feblețea părinților, ci și a frățiorului mai mare.

În primul interviu de după naștere, acordat pentru presă, Elena Gheorghe a menționat:

„O să o cheme Nicole. A ales Nicholas (fiul). N-am planificat botezul, urmează. Sunt împlinită și îi mulțumesc lui Dumnezeu că suntem sănătoase. O să-i spunem Bebelinda până la botez. O să-i mai căutăm un nume. Când o să aibă micuța o lună și jumătate, o să mergem în vacanță la mare.  Încercăm să-i iubim pe ambii copii în egală măsură”.

Foto: Instagram.com