În dimineața zilei de sâmbătă, interpreta română Elena Gheorghe a devenit din nou mamă, aducând pe lume o fetiță perfect sănătoasă, la o clinică privată din București. Astăzi micuța a fost adusă acasă, iar tatăl a avut grijă să monteze pătuțul ales - un articol de mobilier de toată frumusețea.

La 4 zile de la operația de cezariană, fiul și soțul Elenei Gheorghe au venit la clinica Sanador ca să le ia acasă pe mamă și pe cea care, de sâmbătă, e cea mai nouță membră a familiei. În momentul ieșirii din spital, frumoasa familie a fost întâmpinată de mai mulți reporteri, care s-au adunat mai ales ca să afle informații despre starea generală a mamei și prenumele ales pentru nou-născută.

Plecam acasa👨‍👩‍👧‍👦 Multumim din suflet echipei Sanador pentru tot, a fost o experienta extraordinara!

A post shared by elenagheorgheofficial (@elenagheorgheofficial) on

O să o cheme Nicole. A ales Nicholas (fiul).

Cea mică ne-a luat prin surpindere, a venit cu 10 zile mai devreme.

Tati a stat până la ora unu noaptea să aranjeze camera. Ambele bunici au venit, nașii. Am venit la un consult, nu m-am gândit că voi naște pe 15. Când am văzut-o prima oară, am plâns.

5 ani de zile am fost doar mamă de băiat… Tati a făcut ieri foarte multe cumpărături… Nu se bagă în prima parte că e treaba mea, cu scutecele mai greu, dar așa a zis și la Nicholas….

Când îi este foame, trezește tot spitalul. Nicholas a ținut-o de mână și a spus: „Mami, e cea mai frumoasă surioară din lume”.

Luasem în greutate undeva la 6 kilograme.

N-am planificat botezul, urmează. Sunt împlinită și îi mulțumesc lui Dumnezeu că suntem sănătoase. O să-i spunem Bebelinda până la botez. O să-i mai căutăm un nume. Când o să aibă micuța o lună și jumătate, o să mergem în vacanță la mare.  Încercăm să-i iubim pe ambii copii în egală măsură…

Doctorul mi-a spus bancuri în timpul operației”, a dezvăluit vedeta, pentru presa română.

Înainte de externare, Elena publica pe rețelele sociale o fotografie cu păruțul instalat de Cornel Ene pentru micuța Nicole:

„Tati aranjează totul pentru prințesă, încă nu e gata, dar am primit poza și m-am entuziasmat. Fundițele nu sunt punctul lui forte. Și mai sunt chestii de montat. Se transformă în pat și îl poate folosi până spre 18 ani”, mai spunea fericita mămică.

Elena a făcut alegerea fiind ajutată de către fani:

Foto: Instagram.com, libertatea.ro

Distribuie articolul: