Are 82 de ani se minte de minune și este la fel de frumoasă. Artista Irina Loghin a mărturisit că a făcut mai multe schimbări în viața sa pentru ați păstra sănătatea și starea de bine. 

Într-un interviu recent, Irina Loghin a povestit cum a petrecut Crăciunul, în special a vorbit despre bucatele pe care le-a pus pe masă. Artista a explicat că a eliminat carnea din dieta sa, doar că uneori, dacă se află în turnee şi nu are încotro, mai mănâncă un piept de pui, dar niciodată cu plăcere. Porcul nu îşi găseşte niciodată locul la masa sa de Crăciun, lucru agreat şi de familia sa. Irina Loghin pregăteşte sarmale de peşte, multe salate, ghiveci şi tocăniţe de legume.

Irina Loghin a mai adăugat că nu are neapărat un secret. Faptul că face sport zilnic, atât cât îi permite organismul, mănâncă sănătos, fără carne, şi are grijă ce consumă, îi asigură artistei de muzică populară un stil de viaţă sănătos.

„Fac multă mişcare, foarte multă mişcare zi de zi. Am spus o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos.

„Normal că îmi simt şi eu anii că sunt destui, dar mişcarea este extraordinară asta mă ajută foarte mult”, a spus Irina Loghin, în interviul acordat pentru Antena 3.

 

 

 

Distribuie articolul: