Vloggerița Katy Black a devenit mamă pentru a doua oară, în mai puțin de doi ani. Ecaterina și soțul ei, Cristian, l-au dus acasă pe micul Simon, iar la externarea din maternitate au fost întâmpinați de echipa „Mercur Retrograd” de la TV 8. Ce le-au declarat jurnaliștilor tinerii părinți, aflați mai jos.

„Mă simt perfect, super, în al nouălea cer. Am născut după doar patru ore de travaliu, deci foarte repede, pe cale naturală și fără complicații. Dar cu emoții, oricum. Știți cum se spune: Prima dată mergi să naști cu emoții, neștiind ce te așteaptă, iar a doua oară la fel ai emoții pentru că știi deja ce te așteaptă”, a spus Katy pentru TV8.

Se pare că pe Katy o așteaptă și o surpriză din partea soțului ei, Cristian, însă cuplul nu a vrut să dezvăluie mai multe detalii. Ce ține de planuri, familia Cebotari le-a trasat deja pentru 2021, iar cu doi flăcăi alături le va fi și mai interesant.

„Planuri avem mari. Îmi place mie tare numele Simon, eu l-am ales din mai multe variante, iar Cristi m-a lăsat să aleg eu. Avem deja experiență cu copilașii, după micul Eugen, așa că o să depunem tot efortul să-l punem și pe acesta pe picioare. Vrem să-i filmăm reacția băiețelului de acasă cum va reacționa la vederea frățiorului său”, a mai menționat Katy Black.

„Sfatul nostru pentru cuplurile tinere este să nu asculte ce spune lumea. Lumea întotdeauna trebuie să vorbească, dar dacă stai să îi asculți o să rămâi fără nimic, fără copii. Faceți ce doriți voi și ce simțiți că e mai bine pentru voi”, au spus Cristi și Ecaterina Cebotari.

Vedeți emoțiile celor doi părinți și cum a decurs interviul în imaginile exclusive difuzate la „Mercur Retrograd”, pe TV 8.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Katy Black (@katyblack_official)

Citește și: Somon scăldat în sos alb cu unt și vin. Prea simplu și ireal de gustos (Video)