Royal Ascot 2019 a fost oficial deschis, iar toate privirile sunt, ca de obicei, îndreptate spre membrii familiei regale, în special pe Kate Middleton. Ducesa a făcut senzație nu doar prin ținuta pentru care a optat, ci mai degrabă pentru starea de spirit, deosebit de pozitivă. 

Dacă arunci o privire la pozele cu Ducesa de Cambridge, este clar că acest eveniment este unul dintre preferatele ei. Și de ce nu ar fi… Acțiunea se petrece în aer liber, la iarbă verde, cu multă lume zâmbitoare, într-un cadru mult mai relaxant decât bancheturile regale ce au loc, de obicei între „patru pereți” fie ei auriți sau din marmură, așa cum s-a întâmplat la un dineu oficial:  Stilată și cu umerii dezgoliți, ținuta lui Kate Middleton a atras toate privirile.

Dacă Kate Middleton nu era membră a familiei regale, cu siguranță atrăgea toate privirile. Ducesa afișa o energie deosebită, cucerind cu zâmbetul eii molipsitor. Aceasta s-a afișat la eveniment purtând o ținută compusă dintr-o superbă rochie în albastru pudrat a faimosului designer Elie Saab.

Imagine similară

Royal Ascot este un eveniment care „obligă” pe cei prezenți să opteze pentru un accesoriu de cap. Astfel, Ducesa de Cambridge și-a completat ținuta cu o pălărie superbă, în aceeași nuanță cu rochia, stilizată cu un detaliu floral – trandafirul englez, marca Philip Treacy. Aceasta ș-a accesorizat ținuta cu o gentuță și pantofi argintii.

Royal Ascot este un eveniment care are loc în fiecare an, în cea de-a treia săptămână a lunii iunie. Este vorba despre faimoasele curse de cai, la deschiderea evenimentului fiind prezenți o mare parte din membrii familiei regale.

Imagine similarăImagini pentru kate middleton elie saabImagine similară

Sursa: Google.com

Vezi și: Fustă scurtă VS fustă lungă. Cum s-au îmbrăcat Brigitte Macron și Elena Zelenski la întâlnirea oficială (Foto)