Kate Middleton este mai mereu prezentă la evenimentele oficiale, astfel noaptea trecută aceasta a fost oaspetele unui dineu de gală organizat de Action on Addiction. Trebuie să subliniem că și de data aceasta Kate a arătat impecabil într-o ținută albă și pantofi strălucitori. 

Organizația care a inițiat dineul ajută persoanele care suferă de dependența de droguri și oferă, de asemenea, sprijin familiilor lor și celor dragi.

La dineul oficial, Kate nu doar că a avut un discurs bine pregătit, dar și o vizită la bucătărie, unde bucătarii pregăteau bucatele pentru cina de gală. Printre bucătari se numărau și foști clienți ai organizației, care anterior sufereau de dependență, iar acum demonstrează excelente abilități culinare.

„Action on Addiction se autodepășește de fiecare dată, organizația nu doar că oferă sprijin celor care suferă de dependență, aceasta îi încurajează pe calea recuperării, și în același timp oferă sprijin copiilor și familiilor afectate de dependența de droguri. Aceasta este singura organizație caritabilă care activează în toate domeniile de cercetare, tratament, sprijin familial și educație profesională.

Această cină nu numai că marchează săpămâna conștientizării dependenței, ci ne oferă ocazia să ne reamintim încă o dată lucrul vital  care se face pntru a-i ajuta pe toți cei care suferă de dependența de droguri”, a spus Kate.

În ceea ce privește imaginea ducesei de Cambridge, pentru noua ei apariție ea a ales o rochie albă dungată de Barbara Casasola. Această rochie nu a fost afișată pentru prima oară – Kate a mai apărut în public cu această rochie și în 2016.

Ținuta afost completată cu pantofi argintii de la Jimmy Choo în valoare de 635 de dolari și cu un clutch de la Wilbur & Gussie.

Sursa: spletnik.ru