În ultimelele luni se tot scrie în presă despre depresia lui Justin Bieber. Cântărețul nu ascunde că trece prin momente grele. Recent acesta a intrat live pentru a discuta cu fanii săi. 

Justin nu se mai poate lupta singur cu depresia așa că a decis să se retragă un timp de pe scenă pentru ași reveni. Lângă artist este soția sa Hailey Baldwin. Fanii artistului sunt de părere că acesta s-a căsătorit cu Hailey doar pentru a o scoate din minți pe Selena. O fană i-a scris: „Tu nu o iubești pe Hailey și te-ai căsătorit cu ea ca să o scoți din minți pe Selena, iar soția ta se culcă cu alți bărbați.” 

Justin a fost înfuriat de cometariul internautei și i-a răspuns: E absurd! De ce mi-aș dedica viața cuiva și să mă căsătoresc cu cineva doar pentru a o întoarce pe fosta iubită? Acesta a mai adăugat că Selena Gomez este o parte foarte importantă din viața lui și că o va iubi mereu. Cât despre actuala soție acesta a spus că este îndrăgostit lulea și o consideră cel mai frumos lucru,care i s-a întâmplat vreodată. Artistul și-a mai rugat fanii să nu îi jignească soția.

Distribuie articolul: