Justin Bieber și Hailey Bieber urmează să devină părinți – o veste pe care cuplul a anunțat-o recent pe rețelele de socializare. Soția celebrului artist este gravidă în luna a șasea, conform presei românești.

Potrivit surselor citate de TMZ, Hailey Bieber este gravidă de puțin peste șase luni, deci pare să intre în curând în al treilea trimestru și ar putea să nască până la sfârșitul verii.

Hailey și Justin Bieber au împărtășit o veste plină de bucurie cu fanii lor – cei doi vor deveni părinți pentru prima dată! Anunțul a fost făcut printr-un videoclip emoționant și câteva poze adorabile, care au provocat valuri de emoție și felicitări din partea fanilor lor din întreaga lume.

Videoclipul a fost realizat în ziua în care cei doi și-au reînnoit jurămintele, marcând astfel un moment de dublă importanță și semnificație în viața lor. Hailey, într-o rochie albă lungă din dantelă și un voal, a evidențiat cu delicatețe burtica care crește, iar Justin a fost alături de ea cu dragoste și emoție.

Pe lângă videoclip, Hailey a postat câteva fotografii tandre, în care stă alături de Justin pe un câmp, arătându-și verighetele. Cei doi, căsătoriți din 2018, au tot declarat în trecut că își doresc copii și că au încercat de ceva vreme să își întemeieze o familie.

Anunțul lor a fost primit cu entuziasm și emoție de către fanii lor, care au împărtășit cu ei bucuria acestui moment special. Felicitările și urările de bine au curs în comentariile de sub postările lor, iar Hailey și Justin au fost încântați să împărtășească această veste minunată cu întreaga lume.

Pentru Hailey și Justin Bieber, începutul unei noi etape în viața lor reprezintă nu doar o binecuvântare, ci și o continuare a iubirii lor profunde și a angajamentului lor unul față de celălalt. Fanii așteaptă cu nerăbdare să urmărească această nouă călătorie și să vadă cum se desfășoară povestea lor de familie în continuare.

 

Distribuie articolul: