Cântărețul Justin Bieber, a anunțat pe rețelele sale de socializare că suferă de o formă de paralizie parțială a feței. Artistul de 28 ani are nevoie de timp și de exerciții speciale pentru a învinge virusul care-l împiedică să-și controleze mușchii feței.

El a declarat fanilor săi că a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt și le-a cerut iertare pentru că și-a anulat concertele.

În înregistrarea video pe care a postat-o pe instagram, artistul le arată fanilor că nu-și mai poate mișca jumătate din față, că poate clipi numai cu un ochi și poate zâmbi doar cu jumătate de gură.
Bieber s-a adresat celor care au fost frustrați de recentele anulări ale concertelor sale, spunând că „fizic, evident, nu sunt capabil să le fac”.

„Acest lucru este destul de grav, după cum puteți vedea. Mi-aș dori să nu fie, dar, evident, corpul meu îmi spune să încetinesc”, a mai spus cântărețul.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Justin Bieber (@justinbieber)

Sindromul Ramsay Hunt este provocat de virusul herpes zoster care afectează nervul facial din zona urechii.

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: