În 2020, Justin Bieber dezvăluia că obișnuia să consume substanțe interzise pentru a scăpa de presiunea vieții în lumina reflectoarelor, iar acum, soția sa, Hailley, a mărturisit cât de dificil a fost să-l ajute pe solist să-și învingă „demonii”, întrucât întreaga situație îi aducea aminte de lupta tatălui ei cu viciile. Hailey a mărturisit că s-a simțit de parcă s-ar întoarce la trăirile pe care le-a avut în legătură cu tatăl ei.

Recent, într-un podcast, modelul de 24 de ani a vorbit sincer despre greutățile cu care s-a confruntat până acum din cauza adicțiilor celor dragi.

„Nu doar tatăl meu a avut de luptat cu adicția, ci multe persoane din familie se chinuie cu diferite lucruri. Tata a fost mereu deschis în legătură cu acest subiect și am apreciat mereu asta. Mi-a explicat ce înseamnă să fii abstinent, ce a funcționat în cazul lui și cum arată comportamentul unui alcoolic”, a povestit Hailey despre problemele pe care le-a sesizat în familie și, mai ales, despre dependența de droguri a tatălui ei.

Aceste învățăminte au ajutat-o în gestionarea situației cu care și soțul ei se confrunta la începuturile mariajului lor, însă, recunoaște Hailey, i-a fost foarte dificil să treacă prin asta, după toată experiența cu tatăl ei.

„Uitându-mă înapoi la perioada consumului de droguri și la momentele negre de atunci (legate de tatăl ei – n.r.), mi-a fost foarte greu să mă întorc din nou acolo. Aveam momente în care aveam emoții să-l întreb pe Justin dacă se simte ok să facă asta, dar el a fost mereu deschis și asta a fost tot ceea ce i-am putut cere”, a mai spus Hailey.

Bieber a declarat că drogurile au reprezentat pentru el o cale de scăpare. „Eram tânăr, ca toată lumea din această industrie şi ca alţi oameni care experimentează şi fac lucruri normale în timp ce cresc. Dar experienţa mea a fost în faţa camerelor de luat vederi şi am avut un nivel diferit de expunere. Aveam mulţi bani şi o mulţime de lucruri”.

El a spus că a decis să renunţe la droguri de teamă că acestea îl vor omorî: „Oamenii nu ştiu cât de grav devenise. Era cu adevărat înfricoşător. Mă trezeam dimineaţa şi primul lucru pe care îl făceam era să înghit pastile şi să fumez (canabis). A devenit înspăimântător.”

Bieber a avut de câteva ori probleme cu încălcarea legii, confruntându-se cu acuzaţii de vandalism, agresiune şi conducerea sub influenţa unor substanţe interzise.

Bieber a mai dezvăluit fanilor că îşi tratează aceste probleme de sănătate prin oxigenoterapie, pentru atenuarea stresului, şi colaborează cu un specialist în tulburări mintale.

Distribuie articolul: