Interpretul Justin Bieber a publicat în premieră un teaser din documentarul său: „Justin Bieber: lumea noastră”, în care el cu Hailey au vorbit despre pregătirea lor de a deveni în curând părinți. 

Cântărețul a arătat în documentar o serie de momente din viața lor. Într-o scenă, Hailey și-a întrebat soțul despre obiectivele sale pentru viitor, la care el a răspuns că familia lui va fi întotdeauna pe primul loc. „Poate, încercăm să concepem un copil, până la sfârșitul anului?”, a întrebat modelul.

În documentar, artistul a împărtășit detalii din trecutul său. Potrivit lui Bieber, el a avut câteva ori tentativa de a se sinucide. „De multe ori, mi-am pus întrebări despre propria existență pe acest pământ. Pentru ce cânt? Pentru a-i face pe alții fericiți sau pentru a fi bun pentru mine?”, a spus Justin în videoclip.

Cu toate acestea, relația lor cu Hailey îi aduce un sentiment de calm și confort. „În casa în care am crescut, multe lucruri erau imprevizibile. Acum am un partener cu care pot petrece restul vieții. A fost foarte bine pentru sănătatea mea mintală”, spune Justin. „Sunt fericit că pot fi complet sincer cu ea. Putem călători peste tot în lume, dar dacă ea este acolo, mă voi simți ca acasă”, a mai adăugat artistul.

Reamintim că vedeta a mărturisit în mai multe interviuri că își dorește foarte tare să devină tată, dar după ce va încheia turneul.

Sursa: peopletalk.ru