Familia jurnalistei Anna Smolnițchi se mărește. Anunțul despre faptul că așteaptă un bebeluș a fost făcut chiar de ea, prin intermediul rețelelor sociale.

Bucurie mare în familia jurnalistei și bloggeriței Anna Smolnițchi. Aceasta a dezvăluit în această dimineață că este însărcinată pentru treia oară. Graviduța a publicat câteva fotografii în care își etalează cu mândrie și o deosebită gingășie, burtica proeminentă.

„De câteva luni nu sunt singură nicio clipă. În fiecare secundă, suntem doi 🤍”, a semnat Anna modest imaginile. În fotografii, bloggerița apare în trei ținute diferite: un body, o ie superbă și înfășurată într-o bucată de stofă care i-a lăsat burtica ușor dezgolită. Aceasta radiază de fericire!

„A fost cea mai ușoară decizie din viața noastră, a venit din inimă. Așa am simțit noi doi, că ne mai dorim un copil. Fetițele noastre sunt o mare bucurie, iar eu mă simt atât de bine în rolul meu de mamă, așa cum și Sergiu se simte un tată foarte fericit. Sincer, nu există nimic mai important pentru mine, pe acest Pământ, decât binecuvântarea de a fi părinte. Rolul de mamă vine cu foarte multe daruri. Sunt în continuă metamorfoză. Grație copiilor învăț atât de multe despre mine și despre lume, le sunt foarte recunoscătoare că m-au ales. Sarcina și nașterea, după mine, sunt miracolele din viața unei femei. Și mă simt binecuvântată de Dumnezeu pentru că, iată, îmi încredințează grija față de încă un suflet minunat. În iunie vom fi cinci și am emoții mari. Și fetițele noastre sunt încântate. Îi vorbesc, mângâie burtica. Când nici nu mă aștept, i se adresează și îl întreabă ce face, dacă doarme, dacă plânge. Într-o familie cu mulți copii, pe lângă bucuriile pe care cred că nici nu trebuie să le enumăr, mai există ceva… . O șansă extraordinară pentru copii, de a învăța încă de mici, că toți suntem diferiți. Fiecare suflet vine cu o misiune a sa, cu un anumit temperament… toți copiii sunt atât de diferiți. Și atunci, încă de acasă, din familie, ei învață acceptarea și iubirea necondiționată. În plus, sunt convinsă, atunci când părinții le oferă o educație blândă și pozitivă, cultivă anumite valori în familie, copiii găsesc în frații și surorile lor prieteni pentru toată viața”.

Prietenii virtuali s-au grăbit să o felicite și să-i ureze sarcină ușoară, iar noi ne alăturăm cuvintelor frumoase.

Jurnalista mai are două fetițe minunate, care au venit pe lume la distanță de mai puțin de un an. Emma avea 11 luni când s-a născut Mia.

Felicitări pentru sarcină, dragă Anna!

Sursa: Facebook / Anna Smolnițchi

Citește și: „După Cortină” cu Anna Smolnițchi, despre diferența între nașterea naturală și prin cezariană, casa din satul Râșcova și blog (Video)