În mai puțin de două luni, Aura își va celebra a 45-a aniversare. Am remarcat imaginea splendidă a interpretei încă „Show MUST go on”, eveniment organizat recent de Nunta by AURA. Am ținut să aflăm cum reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar ce ne-a spus, aflați mai jos.

Invazie de vedete la „Show MUST go on” – un eveniment marca Nunta by AURA

Întrebată despre ce face pentru a arăta atât de bine, artista, care e nu doar mamă de gemene și interpretă, ci și manager al revistei Nunta by Aura și directoare Aura Agency, ne-a mărturisit:

„Respect un regim alimentar, pe care mi l-am asumat. În privința sportului, de un an nu mai merg la sală din cauza lipsei de timp. Am practicat shaping-ul. Acum îmi doresc să fac pilates.

Duc un mod de viață activ, însă vreau să știți că efortul pe care îl depunem acum este mult mai mare. E mult mai solictant să faci față lucrurilor. Este și mult mai stresant, mai ales acum, când avem parte de atâtea ambuteiaje.

Merg mai puțin pe jos, însă dorm suficient. Pot spune că sunt „bufniță”, mă culc târziu, iar dimineața până la 9:00 nu mă trezește nimeni. Mama, care locuieește la noi, mă lasă să dorm, iar fetele merg la lecții în schimbul II.”

Admirați și voi forma fizică a vedetei:

Foto: Nata Eftene

Distribuie articolul: