Câteva săptămâni în urmă vedeta tv și-a pus drept scop să slăbească până la Crăciun. Zis și făcut, arată mult mai slabă acum. 

Acum două săptămâni, Ksenia Borodina le-a împărtășit prietenilor virtuali că are o mare dorință: să slăbească până la sărbători, notează woman.ru.

„Imediat ce mă gândesc că vreau să slăbesc 2-3 kilograme, mă pun pe mâncat. Doar la mâncare mă gândesc. Cel mai important lucru este să nu rostesc cuvântul dietă, altfel, cu siguranță voi ceda și voi ajunge în fața frigiderului! Până ce, reușesc să mă abțin, încerc să adorm mai rapid, în speranța că mă voi trezi cu abdomenul plat.”, a scris vedeta pe microblogul său.

Se pare că aceasta s-a ținut de cuvânt, iar ultima imagine postată de ea demonstrează acest lucru. Ksenia Borodina a publicat câteva imagini, una dintre care în rochie de seară care i-a venit ca turnată și i-a arătat silueta suplă, fără pic de imperfecțiuni.

Bravo Ksenia!

Dacă vrei și tu să încapi mai bine în rochia preferată, încearcă 5 trucuri simple care te ajută să slăbești rapid până la Crăciun. O mică schimbare pentru o siluete de vis.

Foto: Intagram.com

Vezi și: Ksenia Sobchak și Borodina încasează peste 2000 euro pentru o postare pe Instagram