Este mamă a trei copii și e hotărâtă ferm să ajute și alte mămici să revină la formele pe care le aveau până la naștere. Ina Kishlaru le consiliază, are și o comunitate foarte activă care e gata mereu să-i urmeze recomandările și să repede după ea setul de exerciții. În cea mai recentă postare a sa pe grupul Fitness Mama, Ina Kishlaru a vorbit despre produsele INTERZISE în cura de slăbire de după naștere.

Dietele cu bucate lipsite de gust

„Eu sunt CATEGORIC împotriva dietelor stricte, care includ doar bucate lipsite de gust. Știți, din alea care constau doar din piept de pui gătit pe aburi, puțină hrișcă, fără sare. Ei bine, am reușit să obțin rezultatul dorit cu un regim alimentar destul de confortabil și nu m-am simțit niciodată stresată din cauza că nu savurez gustul mâncării. În următoarele postări voi descrie câteva principii foarte simple de urmat, care vă vor ajuta să dați kg jos, dar și să mâncați gustos și sănătos.

Totodată vreau să menționez că sunt câteva produse CATEGORIC interzise în procesul de slăbire. Aceste produse, de fapt, sunt niște obiceiuri alimentare dăunătoare, deoarece creierul nostru este dependent de ele mai mult psihologic decât fiziologic. Acest lucru înseamnă că, odată ce renunțăm la ele, trece și dependența în scurt timp. Însă, trebuie să ținem cont de un mic truc în tot acest proces: dacă vrei să elimini un obicei prost din viața ta, înlocuiește-l cu unul bun. Funcționează!”, ne asigură Ina, antrenor de fitness și consultant nutrioțional.

Și tu nu poți fără dulce? Iată cum îl eliminăm

„Eu tot sunt din categoria oamenilor care nu pot fără dulce. Însă iată cum îl putem elimina, mai jos voi descrie produsele alimentare asociate cu obiceiurile alimentare proaste, dar și cum pot fi înlocuite cu unele sănătoase:

  • Zahărul sub orice formă. Toți suntem nebuni după deserturi și ne pare că este imposibil să trăim fără un pic de dulce în viața noastră. la cafea putem înlocui zahărul cu o bucățică mică de ciocolată neagră, adică vom consuma cafeaua fără zahăr, dar vom mânca 10-20 g de ciocolată neagră.
  • În dulciuri zahărul poate fi înlocuit cu Ștevia (îndulcitor natural). Astfel de dulciuri le puteți găsi și la noi în supermarketuri, în situația în care nu puteți renunța complet la dulciuri, dar și pe acestea consumați-le într-o cantitate redusă.
  • Sucurile acidulate și cele cu zahăr le înlocuim cu fructe proaspete. Putem mânca un măr sau o portocală.
  • Toate crupele și produsele făinoase de culoare albă – toate produsele din această gamă care sunt de culoare albă sunt contraindicate în procesul de slăbire. În schimb, putem folosi pâinea din făină integrală, hrișca, sau orezul sălbatic.
  • Băuturile alcoolice fac parte și ele din produsele alimentare interzise în procesul de slăbire. Aici vom specifica berea, băuturile tari, șampania. În schimb putem savura câte un pic de vin roșu, alb sau roz sec. Un pic însemnând să nu consumăm mai mult de 150 ml de vin pe zi. Iar dacă alăptăm, vom elimina total consumul de băuturi alcoolice pentru a nu supune sănătatea copilului la riscuri de îmbolnăvire.

Ina a promis celor din comunitatea ei că va vorbi mai mult despre regimul alimentar zilnic printr-o formulă simplă de însușit și de urmat. Dar cu această ocazie va organiza și un webinar absolut gratuit pentru cele interesate: „Cum revii la forme ideale după naștere”.

Sursa: Fitness Mama

Distribuie articolul: