Echipa „Oamenii Zâmbărele” a scos la iveală imagini unice, într-un video making of de toată frumusețea. Serialul filmat pe dealurile de la Orheiul Vechi e cu atât mai intrigant, cu cât ne sunt dezvăluite detalii tot mai interesante din culise. Iată câte ore au dormit cei din echipă în fiecare noapte și cum a urcat o potecă îngustă cu pietre pe tocuri de 15 centimetri eroina Felicia Buruiană. 

„Oamenii – Zâmbărele” este un serial de comedie autohton, cu implicarea actorilor din „Zâmbărele”. După trei luni de pregătire au urmat două săptămâni în care s-au filmat intens 10 episoade.

„Au fost zile pline, puține ore dormite, dar optimismul și profesionalismul echipei au generat energie și inspirație și într-un final s-a reușit cu brio ceea ce s-a pus drept scop. Echipa proiectului „Oamenii – Zâmbărele” este împlinită și mulțumită pentru susținerea de care a avut parte din partea oamenilor care le apreciază munca. Cum a fost? Vă invităm să vedeți în video-ul de mai jos”, ne-a spus Ana Antir, producătoarea filmului.

Proiectul este produs de ANTHILL, cu suportul IREX in Moldova și U.S. Embassy Moldova.

P.S. În curând spectatorii se vor putea bucura de premieră.