De la Hollywood la Windsor, parcursul lui Meghan și Harry sau totul despre Megxit. Încă o peliculă dedicată familiei regale britanice este deja în producție, de canalul Lifetime.

Protagoniștii filmului sunt Ducii de Sussex. S-a anunțat că evenimentele care au dus la renunțarea statutului și părăsirea familiei regale vor fi relatate într-un nou film despre cuplul regal, care este al treilea la număr dedicat acestora.

Evadarea de la Palat va dezvălui o relatare fictivă a „ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în interiorul palatului și care i-a determinat pe Harry și Meghan să lase totul în urmă pentru a-și face un viitor pentru ei și fiul lor Archie”, anunță Deadline.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, nevoiți să-și recunoască greșeala: NU s-au căsătorit cu trei zile înainte de nuntă

La fel ca The Crown de la Netflix – dar cu un buget mult mai strâns – filmul va avea actori care îi joacă pe membrii seniori ai Familiei Regale, inclusiv prințul William și Kate Middleton și prințul Charles și ducesa de Cornwall.

La realizarea filmului, producătorii se vor baza, fără îndoială, pe interviul exploziv al Ducelui și Ducesei de Sussex oferit pentru Oprah Winfrey, difuzat la începutul acestei luni, deși rămâne de văzut dacă se va apropia de subiecte controversate, cum ar fi presupusa remarcă rasistă despre Archie.

Este al treilea film dintr-o trilogie produsă de Lifetime despre cuplul regal. Harry & Meghan: A Royal Romance din 2018, care a relatat primele zile ale relației lor, și Harry & Meghan: Becoming Royal, din 2019, care s-a axat pe nunta regală.

Sursa: Dailymail.co.uk

Citește și: Trailerul exploziv al filmului despre Meghan și Harry a fost lansat. Ce mult îi seamănă actrița ducesei (Video)