De obicei, oamenii care au slăbit, se laudă cu kilogramele pierdute după un lucru intens la sala de forță. Deși schimbările nu se arată mereu pe ecranele cântarelor, pentru că sunt cazuri când grăsimea se transformă în mușchi. Ar reieși că greutatea rămâne aceeași, iar corpul oricum suferă anumite modificări. Vă arătăm câteva situații când cifra de pe cântar nu a suferit schimbări, iar corpul arată total diferit. 

Sursă: twizz.ru

Ceea ce se vede pe cântar, nu demonstrează mereu cât de tonifiat sau sănătos este corpul nostru. Adesea, kilogramele indicate ne duc în eroare!

Sursă: twizz.ru

Aceasta este încă o dovadă că atunci când suntem în procesul de slăbire, nu trebuie să ne cântărim la fiecare pas. Mai corect ar fi să ne orietăm după măsuri. Trebuie să luăm măsurile corpului nostru înainte de a slăbi și după procesul finalizat. Doar așa vom observa schimbările produse și scopurile atinse.

Sursă: twizz.ru

Și nu uitați că foarte mult contează starea interioară. Dacă nu vă simțiți confortabil în corpul vostru, ar fi un motiv de a face schimbări.

Sursă: twizz.ru

Distribuie articolul: