Răsfață-i pe cei apropiați cu niște gogoșele dulci, un desert neobișnuit, dar tare gustos!

Ingrediente:

500 g miez de dovleac copt,

4 ouă,

1 cană făină,

6 linguri zahăr,

1 linguriţă rasă scorţişoară,

1 praf sare,

100 g smântână,

ulei, pentru prăjit.

Preparare:

Amesteci dovleacul cu făina, praful de sare şi zahărul. Adaugi ouăle bătute, smântâna,scorţişoara şi amesteci continuu. Frămânţi ca să se omogenizeze bine ingredientele şi, dacă aluatul ţi se pare prea moale, mai poţi adăuga făină.

Încingi uleiul şi formezi gogoşele, pe care le prăjeşti până devin aurii.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Vezi și: La Mere Poulard, cea mai pufoasă omletă. Iată ce ușor se prepară (Foto)

Distribuie articolul: