Le oferim o pauză fustelor midi și le dăm prioritatea celor maxi! Că tot e vară hai să vedem cum poți scoate maxim avantaj dintr-un astfel de model de fustă și cum o poți purta atât la o petrecere elegantă cât și la o plimbare de seară pe malul mării. 

Ultimii ani fustele midi au fost cu adevărat îndrăgite de fashioniste, vara lui 2020 vine să schimbe un pic pozițiile. Asta pentru că, acum mai actuale ca oricând sunt fustele maxi. Hai să vedem cu ce putem asorta un astfel de model de fustă.

Poate nu te așteptai la un astfel de răspuns, dar acest tip de fustă poate fi purtat cu practiv orice. Astfel, poți miza fără mari riscuri pe o o bluză elegantă asortată cu un sacou ca să mergi la oficiu, dacă dorești să te relaxeazi cu un cocktail în mână într-o cafenea din oraș îmbracă fusta maxi cu un top sexy, iar pentru un look mai lejer asorteaz-o cu o pereche de ghete și un tricou clasic alb.

Cu ce asortezi diferite modele de fuste maxi

Fusta maxi cu print floral, spre exemplu poate fi facil asortată cu un bralette sexy pentru o promenadă de seară sau cu o bluză din dantelă fină.

Dacă alegi o fustă maxi din denim o poți purta cu încredere cu o cămașă albă, iar ca bonus îți poți lua cu tine și o geacă voluminoasă din denim care-ți va oferi o notă în plus de originalitate.

La fel de actuală rămâne a fi și fusta maxi cu buline, în acest caz o poți asorta cu un tricou alb supradimensional tip boyfriend.

Pentru mai multă inspirație…

Sursa: Glamour.ru

 

Distribuie articolul: