Dresurile sunt din nou în atenția fashionistelor. Un articol vestimentar care deja nu mai constituie o simplă bază în gardrobă, ci poate transforma și scoate în evidență ținuta. Designerii s-au întrecut în creativitate și au inclus în colecțiile sale dresurile clasice negre, albe ca la școlărițe și cele cu modele neobișnuite printate.

Dresurile albe

Este important să fie de calitate. Le puteți asorta la o rochie cu o croială deosebită, fie că alegeți culori aprinse sau culorile toamnei.

Dresurile negre

Clasicele dresuri negre pe care le puteți purta cu o rochie în același ton cu cel al trenciului, împreună cu botine negre și de ce nu cu pantalonii bermude, atât de în vogă în acest an.

Printul

Cele mai în vogă modele de dresuri cu print sunt cele cu logotipul bradului Chanel. Fashionistele îl adoră. Îl puteți purta cu rochii din piele, pantaloni scurți sau fuste asortate cu jachete oversize împletite. Fiți creative.

Gucci a lansat dresul rupt

Nu spunem că este un trend, dar nu putem trece pe alături. Acest brand a vândut dresurile din nylon rupte în prealabil cu… 190 de dolari care s-au vândut ca pâinea caldă, semn că acest articol controversat și-a găsit locul în garderoba fashionistelor înrăite.

Uită de dresurile nude sau în nuanța pielii

Renunță la acestea deoarece nimeni și niciodată încă nu a reușit să găsească dresurile în nuanța exactă ca cea a tenului său, poate doar Kim Kardashian care și le-a făcut la comandă.

Foto: Peopletalk

Distribuie articolul: