Zilele trecute, John Travolta a dezvăluit o veste dureroase: Soția sa, Kelly Preston, a murit de cancer după 2 ani de luptă cu boala. Totuși nu este pentru prima oară când actorul s-a intersectat cu această maladie. Prima dată s-a întâmplat mai bine de 40 de ani în urmă, în anul ’77. Cu zece ani înainte de a o întâlni pe soția sa, Kelly Preston, iubita lui Travolta, Diana Hyland, murea răpusă de cancer la sân, scrie Eva.ro.

„N-am fost în viața mea atât de îndrăgostit“

John Travolta avea 23 de ani și era la începutul carierei când a cunoscut-o pe Diana Hyland, în vârstă de 41 de ani. S-au îndrăgostit în timpul filmărilor pentru „The Boy in the Plastic Bubble” (“Băiatul de neînvins”), în care Hyland o interpreta pe mama personajului jucat de Travolta. Filmul a fost lansat în 1976, cu un an înainte ca Diana să moară în brațele lui Travolta.

A fost o experiență cumplită pentru actorul american. El plănuia să cumpere o casă și să o ceară de soție pe Diana, dar nu a avut niciodată șansa asta – cancerul ei a evoluat galopant.

Într-un interviu publicat de People la trei luni după moartea actriței, Travolta mărturisea: „N-am fost în viața mea atât de îndrăgostit. Am crezut că m-am mai îndrăgostit înainte, dar n-am mai fost”

„Din clipa în care am întâlnit-o, am fost atras de ea. Eram ca doi maniaci, vorbeam tot timpul pe platourile de filmare de la ‘Bubble’.
După o lună a devenit o relație romantică”, a povestit starul.

Diana a murit în brațele lui

Cuplul își petrecea weekendurile călătorind, iar John îl îndrăgea pe fiul de patru ani dintr-un mariaj anterior al iubitei sale. „M-am distrat cu Diana în patru ani mai mult decât în toată viața mea. Și chestia ciudată e că chiar înainte să ne întâlnim credeam că n-am avut niciodată o relație reușită. Mi-a zis că și ea credea același lucru. Și apoi, bam”, a continuat el.

Din păcate, visul lor frumos s-a frânt repede. Diana suferise deja o mastectomie cu doi ani înainte să se cunoască și era convinsă că boala nu se va întoarce. Când ea a fost diagnosticată a doua oară cu cancer la sân, Travolta avea filmări la New York pentru “Saturday Night Fever”. A luat primul avion și s-a dus să stea cu ea. Diana a murit la două săptămâni după ce aflase că boala a recidivat.

„I-am oferit cea mai mare bucurie în ultimele luni din viața ei. Simt mereu că e cu mine – simt ce vrea. Diana își dorea tot ce era mai bine pentru mine, în toate modurile posibile”, a spus John Travolta după moartea iubitei sale.

După acest episod tragic, actorul a început să lucreze pentru “Grease”, filmul care avea să-i aducă un succes răsunător, însă nu putea să depășească durerea care îl sufoca și uita replicile.

Cu timpul, a reușit să-și recapete încrederea și să meargă mai departe.

După Hyland, el a mai avut relații cu Catherine Deneuve și Marilou Henner, scrie Daily Mail.

Kelly Preston a fost iubita lui George Clooney

John Travolta a întâlnit-o pe Kelly Preston în 1987. Relația lor s-a înfiripat pe platourile de filmare ale producției „The Experts”, dar Kelly era măritată atunci cu actorul Kevin Gage.

Travolta a descris începutul relației lor ca „dragoste la prima vedere”. Preston a declarat anterior: „Ei bine, nu aveam o căsnicie fericită, să stabilim asta. Eram cu persoana greșită”

Actrița a divorțat de Gage în 1987, dar nu a început imediat relația cu Travolta. Puțină lume știe că după divorț, Kelly Preston a avut o relație de doi ani cu… George Clooney. Și a mai avut o relație cu Charlie Sheen înainte de Travolta.

John Travolta și Kelly Preston s-au logodit în 1990, în ajunul Crăciunului, într-un hotel din Gstaad, Elveția, și s-au căsătorit în 1991, la Paris.

Soția lui John Travolta a murit duminică, la vârsta de 57 de ani, din cauza unui cancer la sân. Ei aveau doi copii – o fiică, Ella, în vârstă de 20 ani, şi un băiat, Benjamin, în vârstă de nouă ani. Starul american a anunțat că se va retrage o perioadă pentru a se dedica copiilor săi rămași fără mamă.

Sursa: Eva.ro

Vezi și: Soția lui John Travolta, Kelly Preston, a murit de cancer. Actorul este profund îndurerat (Foto)