Fiul legendarei actriţe, Sean Hepburn Ferrer, face dezvăluiri fără precedent despre viaţa privată a lui Audrey Hepburn, în cadrul unui interviu acordat celor de la The Sun. Una dintre informaţiile uimitoare făcute cunoscute de acesta este legată de tatăl lui vitreg, italianul Andrea Dotti, care a înşelat-o pe vedetă cu nu mai puţin de 200 de femei, scrie okmagazine.ro

Sean susţine, de asemenea, că propriul lui tată, primul soţ al lui Audrey, Mel Ferrer, era un perfecţionist nevrotic, cu un temperament absolut problematic. Însă bărbatul care a făcut-o pe Hepburn să sufere cel mai mult a fost chiar tatăl ei, Joseph, un consul britanic, care a devenit fascist şi-a abandonat-o când Audrey n-avea mai mult de 6 ani.

Un documentar lansat la sfârşitul anului 2020, denumit simplu Audrey, pune accentul pe sentimentul actriţei că n-a fost niciodată dorită de tatăl ei, lucru care i-a influneţat pe mai departe întreaga viaţă şi i-a conturat relaţiile cu restul bărbaţilor care i-au stat, la un moment dat, alături.

Tatăl lui Audrey credea – în mod eronat – că se trăgea din cel de-al treilea soţ al Reginei Mary, a scoţienilor, şi era un mare suporter al regimului nazist al lui Adolf Hitler, contribuind cu bani şi strângând fonduri pentru Uniunea Britanică a Fasciştilor.

Bombardamente şi foamete

După ce şi-a părăsit propria fiică, în 1935, acesta n-a mai văzut-o pe Audrey vreme de aproape trei decenii. În tot acel timp, însă, a catadicsit să plătească şcoala privată pe care aceasta a urmat-o în Kent.

De teama bombardamentelor din al Doilea Război Mondial, mama actriţei a mutat-o pe Audrey în Olanda, în 1939, lucru care n-a fost deloc benefic pentru ea. Fetiţa a cunoscut foametea cruntă acolo, ajungând să se hrănească doar cu bulbi de lalea şi să devină malnutrită.

La 19 ani, Audrey s-a întors la Londra, pentru a-şi îndeplini visul de-a deveni balerină, după care a cochetat cu modelingul şi actoria. Hepburn s-a măritat cu actorul şi producătorul Mel Ferrer şi l-a adus pe lume pe Sean. Prima parte a mariajului lor de 14 ani a fost fericită, însă lucrurile s-au schimbat pe parcurs.

El era dificil. Chiar nevrotic în anumite aspecte, ţinea prea mult la perfecţiune, până la limita nebuniei”, a dezvăluit primul copil al actriţei. Cei doi soţi au divorţat în 1968, la un an după ce Audrey renunţase la actorie pentru a fi mamă cu normă întreagă pentru Sean.

Iubirea împlinită

La scurt timp după divorţ, Hepburn l-a întâlnit pe psihiatrul Andrea Dotti, într-o croazieră, însă, în vremea iubirii exprimate liber, nu s-a dovedit soţul monogam pe care şi-l dorea ea. S-au căsătorit în 1969 şi l-au avut pe Luca un an mai târziu.

Audrey a pierdut mai multe sarcini şi, în timp ce era gravidă cu Luca, Andrea frecventa cluburile din Roma şi se distra de minune cu alte femei. Infidelităţile lui nesfârşite i-au fost aduse la cunoştinţă lui Audrey de menajera lor, care i-a dezvăluit acesteia că Andrea aducea de fiecare dată acasă diverse femei în timp ce ea lipsea. Iar paparazzi vremii au confirmat aventurile lui Dotti, susţinând că au fotografiat nu mai puţin de 200 de femei în compania acestuia.

Căsnicia lor s-a încheiat, în mod oficial, în 1982, după care actriţa s-a mutat într-un sat din Elveţia, unde a găsit, în sfârşit, un bărbat care s-o trateze frumos. Actorul Robert Wolders n-a devenit niciodată soţul lui Hepburn, însă i-a fost alături la bine şi la greu.

Ultima şansă de împăcare

În ceea ce îl priveşte pe tatăl ei, Audrey l-a căutat la maturitate şi l-a găsit în casa lui din Irlanda, în 1964, dar omul a fost la fel de distant şi de rece cu ea ca întotdeauna. Tocmai acest sentiment că nu era dorită de propriul tată a determinat-o pe vedeta hollywoodiană să-şi petreacă restul vieţii ajutând copiii defavorizaţi din zonele conflictuale de pe pământ.

În noiembrie 1992, actriţa a fost dioagnosticată cu cancer abdominal, iar, în ianurie 1993, Audrey Hepburn şi-a dat ultima suflare.

Distribuie articolul: